Om het dossier in te kunnen zien, is het noodzakelijk dat je een (bevestigd) telefoonnummer hebt toegevoegd aan je account. Een telefoonnummer kun je als volgt toevoegen:

Telefoonnummer invoeren

Het dossier kun je dan op de volgende wijze inzien:

Via www.carenzorgt.nl/login kun je inloggen met je e-mailadres en je aangemaakte wachtwoord. Vervolgens ga je naar de betreffende zorgpagina, dit is de pagina waar de koppeling is gemaakt met de zorgaanbieder. Klik rechtsboven aan op de juiste zorgpagina.

Je ziet vervolgens aan de linkerkant van je scherm het kopje Dossier staan. Wanneer je daar op klikt, ontvang je een controlecode op je telefoon.

De controlecode die je op de telefoon hebt ontvangen, voer je in op het scherm van je computer en heb je daarna inzage in het dossier.

Onder Dossier vind je o.a. de Rapportages en Zorgplannen.

Het kan zijn dat je na het invoeren van de code eerst weer op je eigen pagina terecht komt. In dat geval moet je rechtsboven in nogmaals op de juiste zorgpagina klikken om het dossier te kunnen inzien.