Het is mogelijk om op 1 e-mailadres meerdere zorgpagina's te maken.

Je kunt inloggen op www.carenzorgt.nl met je huidige e-mailadres en wachtwoord. Belangrijk om op "inloggen" te klikken en niet op "nieuw account".

Wanneer je bent ingelogd zie je de al reeds gekoppelde zorgpagina. Als je dan rechts bovenin de pagina kijkt zie je "code invoeren", wanneer je daarop klikt kun je de activatiecode uit de brief invoeren.

Er zal dan gevraagd worden wie die persoon is, je kunt dan aangeven dat je nog geen zorgpagina hebt en dat je een nieuwe zorgpagina wilt maken.

Mocht je dit op een mobiele telefoon doen, dan moet je jouw telefoon een kwartslag draaien om deze optie te kunnen zien.

In onderstaande link is dit ook uitgelegd.
Activatiecode invoeren