Het is mogelijk om vragenlijsten in te zien binnen Caren, soms kun je zelfs vragenlijsten invullen.
De vragenlijsten vind je terug onder het kopje dossier. Zie je geen vragenlijsten in het dossier staan? Dan maakt de zorgaanbieder nog geen gebruik van deze functionaliteit.

Vragenlijsten

Het invullen van een vragenlijst

De zorgaanbieder kan een lege vragenlijst aanbieden aan de Caren gebruiker, deze kan dan via Caren worden ingevuld en weer teruggestuurd worden naar de zorgaanbieder. Ieder antwoord wordt automatisch opgeslagen.