"Mijn Verhaal" geeft de mogelijkheid om de cliënt zijn of haar wensen, behoeften en voorkeuren vast te leggen en inzichtelijk te maken voor zorgmedewerkers en betrokkenen.

Waar kan ik "Mijn Verhaal" vinden?

Je kunt "Mijn Verhaal" vinden in het dossier gedeelte van Caren. Het is bij het invullen van de vragen niet verplicht om alles te beantwoorden.

Je kunt simpelweg een vraag overslaan wanneer je deze liever niet wilt beantwoorden. Via Mijn Verhaal kun je eventueel ook foto's toevoegen.

Verhaal aanpassen of verwijderen

Je kunt een verhaal invullen wanneer je de beheerder bent van het zorgnetwerk. Je kunt altijd je verhaal wijzigen en aanpassen.

Wanneer je je verhaal wilt verwijderen kun je dit eenvoudig doen door op de knop verwijderen te klikken bovenaan bij mijn verhaal.

Instellingen voor delen en aanpassen

Je bepaalt zelf of je "Mijn Verhaal" wilt delen met de zorgaanbieder.
Je kunt alleen een verhaal delen met de zorgaanbieder als er een actieve koppeling is tussen Caren en de zorgaanbieder. Jouw verhaal komt op een plek in het dossier bij de zorgaanbieder terecht.

De zorgmedewerker van een zorgorganisatie kan dan vervolgens jouw verhaal inzien.

Je kunt  er ook voor kiezen om de zorgaanbieder Mijn Verhaal te laten aanpassen. Je kan het recht ook weer intrekken, hierdoor kan de zorgaanbieder geen aanpassingen meer doen in het verhaal. Dit kun je wijzigen via de instellingen van Mijn Verhaal, je kiest dan voor ''Alleen ik'' mag het verhaal aanpassen.

Als het bolletje bij "De zorgaanbieder" aan staat en je past zelf daarna nog iets aan, dan moet je nogmaals op het bolletje bij "De zorgaanbieder" klikken. Anders kan de zorgaanbieder Mijn Verhaal niet meer aanpassen.

Wanneer er nog geen koppeling is dan kun je deze aanmaken. Bekijk hoe je dit doet via deze link.