Het printen van informatie op Carenzorgt.nl verschilt per pagina. Op de pagina van de Kalender is een print knop toegevoegd. Dit is gedaan omdat de kalender het meest wordt uitgeprint. Wij raden het af om de andere pagina's uit te printen omdat deze pagina's gevoelige informatie bevatten. Kies je er toch voor om deze pagina's uit te printen, dan kun je hieronder lezen hoe dit in zijn werk gaat.


De Kalender


Rechts boven de kalender staat een cirkeltje met een printer erin. Dit kun je zien op de afbeelding hieronder.

Wanneer je op deze knop drukt zal er een print menu verschijnen. Hoe dit print menu eruit ziet kun je hieronder bekijken. Je klikt in dit print menu vervolgens op de knop print. Hierna zal de kalender afgedrukt worden.


De Berichten en Rapportages


De berichten en rapportages uitprinten werkt op dezelfde manier. Daarom kun je voor beide onderstaande handleiding gebruiken.


Wanneer je meerdere berichten en rapportages op de pagina heeft staan zullen niet alle berichten en rapportages geladen zijn wanneer je op berichten klikt. Om er voor te zorgen dat je alle berichten uit print die je uit wil printen zal je eerst deze berichten en rapportages moeten laden. Hoe je dat doet kun je hier onder zien.


Nadat je alle berichten en rapportages heeft geladen die je wilt uitprinten, kun je gaan uitprinten. Om de berichten en rapportages uit te printen moet je op het toetsenbord de knop "CTRL" inhouden en vervolgens een keer op de P drukken. De knoppen die worden bedoelt, kun je op onderstaande afbeelding bekijken.


Zodra je op deze twee knoppen hebt gedrukt, zal er een print menu naar voren komen. Hier zie je de knop Print staan. Wanneer je op deze knop drukt, zullen alle geladen berichten en rapportages uitgeprint worden.Wij raden je aan om zo min mogelijk gevoelige informatie uit te printen, kiest je ervoor dit wel te doen, adviseren wij hier voorzichtig mee om te gaan.