Wanneer je voor iemand zorgt kun je een pagina voor iemand aanmaken. In een zorgpagina heb je toegang tot informatie over de persoon waar je voor zorgt.

Een zorgpagina aanmaken is gelukkig erg eenvoudig.

Wanneer je ingelogd bent in je account zie je rechts bovenin 2 of meer cirkels staan. In de laatste cirkel staat "voeg toe". Dit kun je zien in onderstaande afbeelding.

Wanneer je op de cirkel klikt komt er een pop-up scherm naar voren. Hier kun je de gegevens in voeren van de persoon die je toe wil voegen. De pop-up ziet er zo uit.

Wanneer je op voeg toe klikt, zal de zorgpagina toegevoegd worden en is de zorgpagina terug te vinden in de rij met personen (cirkels) bovenaan.