Een afspraak die vanuit Carenzorgt.nl toegevoegd is

Een afspraak die vanuit Caren toegevoegd is, kan ook verwijderd worden. Je doet dit op de computer door met de muis over de afspraak heen te gaan: er verschijnen dan aan de rechterkant in het roze 'open' en 'verwijderen'. Daar kun je op klikken om de afspraak te verwijderen.

Op de tablet kun je dezelfde knoppen tevoorschijn laten komen door de afspraak één keer aan te klikken.

Een afspraak die door de zorgaanbieder toegevoegd is

Een afspraak die door de zorgaanbieder toegevoegd is, kunt u niet wijzigen, alleen bekijken. Wanneer u daar met de muis overheen gaat, verschijnt dan ook alleen het woord 'toon'.