Hoe kan ik inloggen?

Om te beginnen met Carenzorgt moet je eerst een account aanmaken. Als je het vinkje aanvinkt met 'Blijf ingelogd' blijf je ingelogd totdat je zelf weer uitlogt. Zo kun je eenvoudiger en sneller bij je gegevens. Hoe je dit vinkje aan kunt zetten staat hier uitgelegd: ingelogd blijven.

Denk er wel aan om uit te loggen wanneer je op een vreemde computer werkt. Heb je niet uitgelogd, maar moet je toch steeds opnieuw inloggen? Controleer dan de beveiligingsinstellingen van je computer.

Inloggen op de iPad

Veel mensen maken standaard gebruik van de privé modus op de iPad. Carenzorgt kan gewoon gebruikt worden in deze privé modus. Je moet dan wel steeds – net zoals bij andere sites die je in deze modus bekijkt en waar je voor moet inloggen - bij het herladen van de account opnieuw inloggen. Ook moet je steeds opnieuw de sms-code invoeren als je het dossier wilt bekijken. Gebruik Carenzorgt op de iPad buiten de privé modus als je dit wilt voorkomen.