Alleen de beheerder van de pagina heeft de mogelijkheid om anderen uit te nodigen voor de bestaande pagina. De persoon die de pagina heeft aangemaakt is automatisch de beheerder, maar het beheer kan worden overgedragen.


Er kan maar 1 beheerder zijn, deze heeft alleen een extra recht dat hij of zij andere mensen kan uitnodigen voor de zorgpagina.


Om anderen toegang te geven aan de zorgpagina moeten ze worden toegevoegd als helpers. Dit kun je doen door naar de zorgpagina te gaan van de persoon voor wie je zorgt. Vervolgens ga je in het menu aan de linkerkant naar Connecties. Bovenaan die pagina staan een aantal roze knoppen waarvan de meest linker is 'nodig een helpende uit'. Daar kun je een uitnodiging versturen aan een ander helpende. Voor het toevoegen van een nieuwe helper opent een apart venstertje. 

Hierin kun je aangeven tot welke gegevens en functionaliteiten iemand na het accepteren van de uitnodiging toegang heeft.


De helper die je toevoegt ontvangt per e-mail de uitnodiging. Na het aanmaken van een eigen Caren account heeft hij of zij dan ook toegang tot de pagina.


Let op: zorg ervoor dat het uitnodigen van een nieuwe helper gebeurt op de zorgpagina waarvoor je die helper voor wilt uitnodigen. Omdat het kan voorkomen dat je zelf ook zorg ontvangt is het ook mogelijk om helpers uit te nodigen voor je eigen pagina. De pagina waar binnen je op 'Connecties' klikt, is de pagina waarvoor je een helper uitnodigt.


Ga naar de pagina waar je iemand voor wilt uitnodigen en klik op 'nodig een helpende uit'Geef aan tot welke gegevens de helper toegang krijgt
De nieuwe helper kan de uitnodiging accepteren via de link in de mail die hij ontvangt